Üldiselt mind igatsugu värviline pasta jätab suht emotsioonituks, a Piprapoe peedi- ja spinatijahu värvi nähes tuli tunne peale.

Pastategu ikka vanaviisi, sööja kohta 1 muna ja 100 gr jahu (durum ja tavaline pooleks).

Peedijahu sai pandud 3 tl 300 gr jahu kohta:

DSC_8195

DSC_8201

ja spinativariant- 2 tl kaunist rohelust 200 gr jahu kohta:

DSC_8204

Peale poolt tundi taigna külmas hoidmist  ja aktiivset rullimistegevust olid värvid mõlemil selged ja kaunid:
DSC_8206

Panin kaks potti tulele ja keetsin neid eraldi, ja tuleb tõdeda, et spinativariant nägi pärast taldrikul ilus roheline välja, peet aga meenutas viinerit.

DSC_8221

Nüüd jääb vaid välja mõelda, kuidas saavutada peedi puhul ennekeedueelne värv….