Üks päev käisime toiduoste tegemas Prismas. See on  pood kuhu me peaaegu kunagi satu ja seega pakkus ajakirjariiul huvi lähemalt uurida. Ja Donna Hay ajakiri oli seal müügil. Temake ise mulle meeldib. Ja perele meeldivad eriti tema saiakesed, mida pr.Vernanda meile ühel külaskäigul tutvustas, imelihtsad-imekiired, retsepti moodi asi siin.

Uuenduse mõttes proovisin sestsamast ajakirjast lõhe kookospiima ja punase tšillipastaga, sellega läksime alt, tuli teine nõnna vürtsikas, et süüa suurt ei kannatanud. Kui veel proovida, siis vast tavalise tšilliga.

Aga toit mis meil menüüsse jääb, on Triinu juurest lihtlabane sardellikaste. Lapsed sõid, mees sõi, ise sõin. Meil vist aastaid pole peale  hakklihakastme miskit taolist olnud. Retsept Triinu juures. Ja mulle meeldib just kõige tavalisema keedetud kartuli või kartulipudruga 🙂

Advertisements