See oli vist möödunud nädala Arter, kus Pirosmani mees rääkis, kuis tema liha teeb.

Proovisime järgi. Teisipäeval ostsin kahekilose tüki sea kaelakarbonaadi, lõikasin parajasuurusega tükid, soola ja pipart ja sibulat ja seisma külmkappi. Eile grillisime. Väga hea tuli. Ja minu maitsele jäi pisut vähe soolane (kuigi kui marineeruma tükikesed panin, siis oli maitse ikka korralikult soolane), teised ei virisenud. A see variant töötas igaljuhul väga hästi.

Nüüd jääb veel katsetada toda lambavarianti sidruniga.

Edit kevad 2012- proovisime sama šašlõkki kintsuliha tükkidega. ja ei miskit. ikka peab olema kaelakarbonaad. laiskus mitte kaugemale kui selver minna maksis julmalt kätte.

Pildimaterjaliks hoopis Anu aia tulbid 🙂
Anu tulbid

A jaa, karulauguvõi (kombaini meelepärases koguses võid, karulauku ja soola) on täielikult ülim asi värske leiva peal, ja kui veel kõrvale saab haugata lõkkes küpsenud kartuleid.
IMG_5585